Malzemeler:
*yarım litre süt
*1 paket kakaolu toz puding
*250 gr. petibör bisküvi
YAPILIŞI:tencereye budingi ve sütü boşaltıp kısık ateşte muhellebi kıvamına gelene kadar pişirin.tepsiye bisküvileri tek sıra halinde dizin.bisküvilerin üzerine pudingin üçte birini yayın.bu pastanın birinci katı oluyor.birinci katın üzerine tekrar bisküvi dizin ve bisküvilerin üzerine pudingin bir bölümünü yayın.ikinci katın üzerine tekrar bisküvileri dizip,kalan tüm pudingi pastanın üzerine ve çevresine yayın.3 katlı pasta bitmiş oluyor .dolaba koyun ve hindistan cevizi ile süsleyin.
Tarif Gümüş Tepsi bloğuna aittir
2 yorum:
Çok güzel ve pratik bir tarif.Elinize sağlık,sevgiler...
elinize saglıkk
Yorum Gönder